Tervetuloa Viite – Tieteen ja teknologian vihreät ry:n liittokokoukseen 9.12.2023 klo 14.00 ja suorien henkilöjäsenten kokoukseen klo 13.30 !

Liittokokous järjestetään lauantaina 9.12.2023 kello 14.00 alkaen Vihreä liitto rp:n puoluetoimistolla. Suorien henkilöjäsenten kokous järjestetään kello 13.30 alkaen.

Kokoukseen voi osallistua joko paikan päällä tai etäyhteydellä. Etäyhteys järjestetään Google Meetin kautta. Kaikkia osallistujia pyydetään ennakkoilmoittautumaan viimeistään 7.12. kello 16.

Kokouksen esityslista liitteineen löytyy tämän linkin takaa: https://docs.google.com/document/d/1osaqEB1CMrhf3af8BIsJjkot25fmqMqyJaA3Squg9GM/edit?usp=sharing

Ilmoittautuminen kokoukseen, valtakirjat ja suorien henkilöjäsenten liittokokousedustajat

Kokoukseen ilmoittauduttaan etukäteen viimeistään 7.12. kello 16. Ilmoittautuminen tapahtuu tämän lomakkeen kautta: https://forms.gle/M7gqrxzaxEd48DED9

Mikäli osallistut kokoukseen Viitteen jäsenyhdistyksen äänivaltaisena edustajana (tai varana), sinun ei tarvitse ilmoittautua itse, vaan yhdistys hoitaa ilmoittautumisen valtakirjalla.

Jäsenyhdistysten valtakirjat toimitetaan 7.12. kello 16 mennessä toiminnanjohtajalle sähköpostitse. Valtakirjassa tulee ilmetä yhdistyksen nimi, äänivaltaisten edustajien nimet sekä sähköpostiosoitteet, mahdollisten varaedustajien nimet sekä sähköpostit järjestyksessä, ja missä kokouksessa edustajat on valittu.

Suorien henkilöjäsenten liittokokousedustajat valitaan samassa paikassa ja samalla etäyhteydellä kuin liittokokouskin kello 13.30 alkavassa suorien henkilöjäsenten kokouksessa. Myös suorien henkilöjäsenten kokoukseen ilmoittaudutaan em. lomakkeella.

Aloitteet

Yhdistysjäsenillä, suorilla henkilöjäsenillä ja yhdistysjäsenten henkilöjäsenillä on oikeus tehdä aloitteita käsiteltäviksi liittokokouksessa. Liittokokous päättää, mihin toimenpiteisiin aloitteiden johdosta se velvoittaa hallituksen. Aloitteet tulee toimittaa viimeistään 3.12. osoitteeseen [email protected].

Oletko hakemassa liittohallituksen jäseneksi?

Oletko kiinnostunut hakemaan Viitteen vuoden 2024 liittohallitukseen? Viitteen liittohallituksessa toimiminen on antoisaa ja kehittävää hommaa, ja otamme mieluusti niin konkareita kuin uusia kasvoja mukaan.

Liittohallitukseen hakevia pyydetään toimittamaan enintään 1500 merkin (sisältäen välilyönnit) avoin esittäytyminen ja hakemus sekä kertomaan mistä vastuualueista olisit hallituksessa kiinnostunut.

Toimita esittely mahdollisimman pian. Esittelyt (nimi ja esittelyteksti, ei sähköpostiosoitetta) julkaistaan Viitteen nettisivuilla. Käytä oheista lomaketta: https://forms.gle/ENEHrARGdNJsqUES6

Lomakkeelta löydät myös lisätietoa liittohallituksen vastuualueista.

Toimitetut esittelyt on luettavissa oheisen linkin takaa: https://docs.google.com/document/d/10XH1YqsO-D2MqS6nphnnq92cYJZr22ufaaQbzD5jrd8/edit?usp=sharing

Viitteen 15-vuotisjuhlat ja tonnibileet

Viite – Tieteen ja teknologian vihreät ry juhlistaa 15-vuotista taivalta ja tuhannen jäsenen rajapyykin ylittämistä liittokokouksen jälkeen 9.12.2023 kello 18 alkaen Helsingin Pasilassa Dylan Bölessä. Lisätietoa ja illalliskortit: https://viite.fi/2023/11/03/tervetuloa-viitteen-15-vuotisjuhliin-ja-tonnibileisiin/