Varsinais-Suomi

Varsinais-Suomen Viite on vuonna 2018 perustettu Viite – Tieteen ja teknologian vihreät ry:n jäsenyhdistys. Tehtävänämme on tuoda tieteellistä tutkimusta ja asiantuntijatietoa poliittiseen päätöksentekoon, parantaa vihreiden asemaa tiede- ja teknologiapolitiikan edelläkävijänä sekä tuoda vihreitä näkökulmia tieteeseen ja tutkimukseen Varsinais-Suomen alueella. Yhdistyksessä on mukana tieteestä ja teknologioista kiinnostuneita maallikoita sekä tohtoreita, maistereita, kandeja, insinöörejä ja diplomi-insinöörejä monilta eri tieteenaloilta.

Järjestämme Tiedetuokioita, joissa pureudutaan johonkin ajankohtaiseen aiheeseen asiantuntijaesitelmän ja keskustelun keinoin, mahdollisuuksien mukaan tieteellisestä näkökulmasta. Lisäksi kirjoitamme yleisönosastokirjoituksia ja blogitekstejä sekä teemme vierailuja alueen yrityksiin ja tutkimuslaitoksiin. Pyrimme järjestämään näitä ja muita tapahtumia koko piirin alueella yhteistyössä paikallisten vihreiden yhdistysten kanssa. 

VarsViite — tieteentekijöiden väylä yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen!

Sähköposti: [email protected]
Tilaa kerran kuussa ilmestyvä VarsViitteen uutiskirje:  http://eepurl.com/iywfN6


Hallitus 2023

Kuvassa vasemmalta:
Marjaana Mäkinen, Wolfgang Hirsch, Kelvin Jackson, Jakke Mäkelä, Patrik Ilmanen, Aliisa Wahlsten, Katariina Kayser ja Anni Kulmala.

Marjaana Mäkinen
Puheenjohtaja
[email protected]
marjaana.makinen.fi

Aliisa Wahlsten
Varapuheenjohtaja

Wolfgang Hirsch
Taloudenhoitaja

Kelvin Jackson
Hallituksen jäsen
kechpaja.fi

Jakke Mäkelä
Sihteeri, jäsenvastaava
zygomatica.com

Anni Kulmala
Hallituksen jäsen

Katariina Kayser
Varajäsen

Toni Etelä
Varajäsen

Patrik Ilmanen
Varajäsen


Seuraa: