Liity jäseneksi

Liity Viitteen jäseneksi!

Kannatatko tutkittuun tietoon perustuvaa politiikkaa?  Haluatko edistää vihreitä arvoja, vapautta, vastuuta ja välittämistä tieteen ja teknologian keinoin? Haluatko tutustua samanhenkisiin ihmisiin ympäri Suomen? Liity Viitteen jäseneksi!

Viitteen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa 15 vuotta täyttänyt henkilö, joka hyväksyy liiton tarkoituksen ja joka on Suomen kansalainen tai ulkomaalainen, jolla on kotipaikka Suomessa. Viitteen jäsenyys tarkoittaa automaattisesti myös Vihreän liiton jäsenyyttä. Siksi jäsen ei voi olla muun rekisteröidyn puolueen jäsen.

Viite – Tieteen ja teknologian vihreät on liittomuotoinen vihreiden yhdistys. Jokainen voi kuulua niin moneen vihreään yhdistykseen kuin haluaa, joten jäsenyys muussa vihreässä yhdistyksessä ei ole ongelma. Viitteeseen voit kuulua suoraan tai jonkin paikallisjärjestön kautta. Mikäli alueellasi on jo Viitteen paikallisyhdistys, kannattaa ensisijaisesti kuulua siihen, sillä silloin olet mukana vaikuttamassa myös paikallispolitiikassa.

Liittyminen onnistuu Vihreän liiton liittymislomakkeella.

Viite – Tieteen ja teknologian vihreät

Liityminen paikallisyhdistyksiin

Espoon tieteen ja teknologian vihreät

Helsingin tieteen ja teknologian vihreät

Kaakkois-Suomen tieteen ja teknologian vihreät

Keski-Suomen tieteen ja teknologian vihreät

Oulun vaalipiirin tieteen ja teknologian vihreät

Pirkanmaan tieteen ja teknologian vihreät

Satakunnan tieteen ja teknologian vihreät

Savo-Karjalan tieteen ja teknologian vihreät

Vantaan tieteen ja teknologian vihreät

Varsinais-Suomen tieteen ja teknologian Vihreät

Vihreiden jäsenmaksu tänä vuonna on 35 euroa. Vähävaraisilta (opiskelijat, työttömät jne.) maksu on 15 euroa. Mikäli haluat tukea Viitettä suuremmalla summalla, voit tehdä haluamasi suuruisen lahjoituksen.

Vanhat jäsenet voivat maksaa jäsenmaksunsa suoraan tästä Kaikille vanhoille jäsenille tulee myös sähköposti, jossa maksuohjeet ovat.