Liity jäseneksi

Viitteen jäseneksi ja paikallisyhdistyksiin vuodelle 2019 voi nyt liittyä!

Kannatatko tutkittuun tietoon perustuvaa politiikkaa?  Haluatko edistää vihreitä arvoja, vapautta, vastuuta ja välittämistä tieteen ja teknologian keinoin? Haluatko tutustua samanhenkisiin ihmisiin ympäri Suomen? Liity Viitteen jäseneksi!

Viitteen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa 15 vuotta täyttänyt henkilö, joka hyväksyy liiton tarkoituksen ja joka on Suomen kansalainen tai ulkomaalainen, jolla on kotipaikka Suomessa. Viitteen jäsenyys tarkoittaa automaattisesti myös Vihreän liiton jäsenyyttä. Siksi jäsen ei voi olla muun rekisteröidyn puolueen jäsen.

Viite – Tieteen ja teknologian vihreät on liittomuotoinen vihreiden yhdistys. Jokainen voi kuulua niin moneen vihreään yhdistykseen kuin haluaa, joten jäsenyys muussa vihreässä yhdistyksessä ei ole ongelma. Viitteeseen voit kuulua suoraan tai jonkin paikallisjärjestön kautta.

Liittyminen onnistuu Vihreän liiton liittymislomakkeella.

Viite – Tieteen ja teknologian vihreät

Liityminen paikallisyhdistyksiin

Espoon tieteen ja teknologian vihreät

Helsingin tieteen ja teknologian vihreät

Keski-Suomen tieteen ja teknologian vihreät

Pirkanmaan tieteen ja teknologian vihreät

Vantaan tieteen ja teknologian vihreät

Varsinais-Suomen tieteen ja teknologian Vihreät

Vihreiden jäsenmaksu tänä vuonna on 35 euroa. Vähävaraisilta (opiskelijat, työttömät jne.) maksu on 15 euroa. Mikäli haluat tukea Viitettä suuremmalla summalla, voit tehdä haluamasi suuruisen lahjoituksen.

Vanhat jäsenet voivat maksaa jäsenmaksunsa suoraan tästä Kaikille vanhoille jäsenille tulee myös sähköposti, jossa maksuohjeet ovat.

Jäsenet voivat liittyä Viitteen sähköpostilistalle täällä tai ottamalla yhteyttä jäsenvastaavaan. Uudet jäsenet liitetään listalle automaattisesti, kun tieto jäsenmaksusta tulee Viitteelle. Listalta voi poistua ja tilausosoitetta vaihtaa viestien mukana tulevien ohjeiden mukaisesti.