Liity jäseneksi

Viite – Tieteen ja teknologian vihreät on vihreiden suurin henkilöjäsenyhdistys. Haluatko tuoda lisää tiede- ja teknologiatietoa vihreisiin? Haluatko tutustua samanhenkisiin ihmisiin ympäri Suomen? Liity Viitteen jäseneksi.

finger_300x300Viitteen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa 15 vuotta täyttänyt Suomessa asuva henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen, säännöt sekä periaateohjelman. Viitteen jäsenyys tarkoittaa automaattisesti myös Vihreän liiton jäsenyyttä. Siksi jäsen ei voi olla muun rekisteröidyn puolueen jäsen.

Liittyminen onnistuu Vihreän liiton liittymislomakkeella.

Jokainen voi kuulua niin moneen vihreään yhdistykseen kuin haluaa, joten jäsenyys muussa vihreässä yhdistyksessä ei ole ongelma.

Vihreiden jäsenmaksu tänä vuonna on 30 euroa. Vähävaraisilta (opiskelijat, työttömät jne.) maksu on 12,50 euroa. Mikäli haluat tukea Viitettä ja puoluetta suuremmalla summalla, esimerkiksi viiden euron kuukausittaisella suoraveloituksella, löytyvät ohjeet siihen täältä: http://www.vihreat.fi/suoraveloitus

Vanhat jäsenet voivat maksaa jäsenmaksunsa suoraan tästä (kaikille vanhoille jäsenille tulee myös sähköposti, jossa maksuohjeet ovat).

Jäsenet voivat liittyä Viitteen sähköpostilistalle täällä tai ottamalla yhteyttä jäsenvastaavaan (Viitteen jäsenvastaava on tällä hetkellä Aino Tuominen, etunimi.sukunimi@vihreat.fi). Uudet jäsenet liitetään listalle automaattisesti, kun tieto jäsenmaksusta tulee Viitteelle. Listalta voi poistua ja tilausosoitetta vaihtaa viestien mukana tulevien ohjeiden mukaisesti.

Tule mukaan! Liity Viitteeseen tästä >