Viitteen hallitus 2021

Puheenjohtaja: Ville Seppälä
1. varapuheenjohtaja: Jenni Spännäri
2. varapuheenjohtaja: Jussi-Pekka Teini

Hallituksen jäsenet: Toni Etelä, Jonni Lehtiranta, Jani-Petri Martikainen, Tiina Mikkonen, Marjaana Mäkinen, Pertti Rautiainen, Kari Saari ja Antti Van Wonterghem
Varajäsenet järjestyksessä: Jakke Mäkelä, Minna Kanerva ja Janne Peltola

Viitteen hallituksen tavoittaa sähköpostitse osoitteesta viite-hallitus@vihreat.fi.

Viitteen häirintäyhteyshenkilöinä toimivat Jani-Petri Martikainen ja Pirita Paananen. Jos koet joutuneesi häirinnän, ahdistelun, kiusaaminen, syrjinnän tai muun epätasa-arvoisen kohtelun kohteeksi, voit ottaa yhteyttä ja pyytää neuvoja ja apua asian selvittämiseen. Voit myös olla yhteydessä, vaikka et olisi itse häirinnän kohteena, mutta olet nähnyt häirintää tai haluaisit keskustella mahdollista tavoista puuttua häirintään. Keskustelut yhdyshenkilöiden kanssa ovat ehdottoman luottamuksellisia, eikä minkäänlaisiin toimenpiteisiin ryhdytä ilman asianomaisen lupaa.

Häirintäyhteyshenkilöihin voit ottaa yhteyttä lomakkeella