Maatalous on yksi Suomen suurimmista kasvihuonekaasupäästöjen lähteistä, ja päästöt eivät sektorilla ole vähentyneet. Mistä tämä johtuu? Mitä pitäisi tehdä? 

Viitteen webinaarissa pureudutaan maatalouden päästövähennyksiin Helsingin Yliopiston Juha Heleniuksen ja Luonnonvarakeskuksen Heikki Lehtosen kanssa. Vieraat alustavat mm. maatalouden kokonaiskestävyydestä sekä ilmastoälykkydestä ja kannattavuuden parantamisesta.

Keskustelemma myös hallituksen käsittelyssä parhaillaan olevasta Keskipitkän aikavälin ilmastosuunnitelmasta (KAISU) ja siitä, mitä toimia sen luonnoksessa ehdotetaan maataloussektorille. 

Lähetys ja sen tallenteet näkyvät Viitteen Youtube-, Facebook ja Twitter-kanavilla. Tule seuraamaan ja esittämään myös kysymyksiä asiantuntijoille! Tilaisuuden juontaa Viitteen puheenjohtaja Ville Seppälä.

Linkit tapahtuman seuraamiseen:

https://www.facebook.com/events/720930395747963

Viite (@viite) / Twitter