Tervetuloa Tieteen ja teknologian vihreät – Viite ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen.

Aika: su 23.3.2014 klo 15.00
Paikka: Vihreiden puoluetoimisto, Fredrikinkatu 33 A, Helsinki

* Käsitellään sääntöjen määräämät kevätkokousasiat eli tilinpäätös, toimintakertomus ja toiminnantarkastuskertomus vuodelta 2013 ja päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta sekä vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tilivelvollisille.

* Valitaan Viitteen edustajat (12 edustajaa + varaedustajat) puoluekokoukseen 6.-8.6.2014 Jämsässä, Keski-Suomessa.

Kokouksen jälkeen pidetään eurovaalipaneeli, jossa ovat mukana Viitteen kärkiehdokkaista Jyrki Kasvi, Siru Kauppinen ja Otso Kivekäs.

Ilmoittatumisia kevätkokoukseen ja mahdollisia erikoisruokavalioita pyydetään taloudenhoitajalle osoitteeseen jjm_at_pcuf.fi. Ilmoittautuminen ei ole äänioikeuden käyttämisen edellytys, mutta helpottaa järjestelyitä.