Viitteen vuoden ensimmäinen paikallinen jäsentapaaminen eli Alaviite järjestetään Helsingissä 14.3. kello 18.00 – 20.00. Illan teemana on valmisteilla oleva ilmastolaki ja osallistujien kiinnostuksen mukaan Suomen ilmastopolitiikka yleisemminkin. Tilaisuuden aluksi pidän lyhyen alustuksen ilmastolain tilanteesta ja ehdotuksista lain sisällöksi. Alustuksen jälkeen keskustellaan illan teemasta ja hahmotellaan Viitteen kantaa ilmastolakiin. Keskustelun perusteella valmistellaan kannanotto ilmastolaista esiteltäväksi Viitteen hallitukselle.

Alaviite pidetään Cantina Westin Blanco-kabinetissa osoitteessa Kasarmikatu 23. Jos tiedät olevasi tulossa, ilmoittauduthan minulle sähköpostitse [email protected], niin osaan arvioida tulijamäärää (tarjoilujenkin varalta). Tervetuloa keskustelemaan ja tutustumaan muihin viiteläisiin!

Antti-Ilari Partanen
Viite ry:n hallituksen jäsen