Tieteen ja teknologian vihreiden keskustelutilaisuus ydinvoimasta:
ONKO MIKÄÄN YDINVOIMA VIHREÄÄ?

Onko ydinvoima vain energiaa ja aseita? Onko ydinvoima tarpeellinen keino ilmastonmuutoksen hillitsemiseen? Voidaanko hiilivoima korvata kokonaisuudessaan ydinvoimalla? Mihin ydinvoiman lisärakentaminen olisi ratkaisu – jos mihinkään? Kumpi on vihreämpää – lisäydinvoiman vastustaminen vai kannattaminen?

Tervetuloa keskustelemaan ennakkoluulottomasti ydinenergiasta uusien näkökulmien kautta – argumenteilla, joita et ole kuullut Ydinenergianuorilta etkä Greenpeacelta. Tule kuulemaan, kysymään, ja keskustelemaan!

Keskustelutilaisuus ”onko mikään ydinvoima vihreää?” järjestetään Vihreiden puoluetoimistolla (Fredrikinkatu 33A, 3. kerros, Helsinki) 11.11. kello 18.00 alkaen. Tilaisuus on avoin kaikille. Kahvitarjoilu.

Keskustelua vetää kansanedustaja Oras Tynkkynen. Tilaisuuden järjestää Viite – Tieteen ja teknologian vihreät ry.

Tapahtuma Facebookissa: http://www.facebook.com/home.php#/event.php?eid=149323139795