Tervetuloa Viite – Tieteen ja teknologian vihreät ry:n liittokokoukseen 3.12.2022 klo 16.30 ja suorien henkilöjäsenten kokoukseen klo 16.00 !

Liittokokous järjestetään lauantaina 3.12.2022 kello 16.30 alkaen Vihreä liitto rp:n puoluetoimistolla. Suorien henkilöjäsenten kokous järjestetään kello 16.00 alkaen.

Kokoukseen voi osallistua joko paikan päällä tai etäyhteydellä.  Etäyhteys järjestetään Google Meetin kautta. Kaikilta osallistujilta edellytetään ennakkoilmoittautumista viimeistään 1.12. klo 18.

Kokouksen esityslista liitteineen löytyy tämän linkin takaa: Liittokokouksen 2022 esityslista

Ilmoittautuminen kokoukseen, valtakirjat ja suorien henkilöjäsenten liittokokousedustajat

Kokoukseen on ilmoittauduttava etukäteen viimeistään 1.12. kello 18 mennessä. Ilmoittautuminen tapahtuu tämän lomakkeen kautta: https://forms.gle/qrQL7jP5apxzEF587

Mikäli osallistut kokoukseen Viitteen jäsenyhdistyksen äänivaltaisena edustajana (tai varana), sinun ei tarvitse ilmoittautua itse, vaan yhdistys hoitaa ilmoittautumisen valtakirjalla.

Jäsenyhdistysten tulee toimittaa valtakirjat viimeistään 1.12. kello 18 mennessä. 

Valtakirjassa tulee ilmetä yhdistyksen nimi, äänivaltaisten edustajien nimet sekä sähköpostiosoitteet, mahdollisten varaedustajien nimet sekä sähköpostit järjestyksessä, ja missä kokouksessa edustajat on valittu.

Suorien henkilöjäsenten liittokokousedustajat valitaan samassa paikassa ja samalla etäyhteydellä kuin liittokokouskin kello 16.00 alkavassa suorien henkilöjäsenten kokouksessa. Myös suorien henkilöjäsenten kokoukseen edellytetään ennakkoilmoittautumista em. lomakkeella.

Aloitteet

Yhdistysjäsenillä, suorilla henkilöjäsenillä ja yhdistysjäsenten henkilöjäsenillä on oikeus tehdä aloitteita käsiteltäviksi liittokokouksessa. Liittokokous päättää, mihin toimenpiteisiin aloitteiden johdosta se velvoittaa hallituksen. Aloitteet tulee toimittaa viimeistään 19.11. kello 16.30 osoitteeseen [email protected].

Oletko hakemassa liittohallituksen jäseneksi?

Liittohallitukseen hakevia pyydetään toimittamaan vapaamuotoiset, enintään 1000 merkin mittaiset esittelyt itsestään viimeistään 30.11. osoitteeseen [email protected]. Toimitetut esittelyt ovat luettavissa täältä: Liittohallitukseen hakevien esittelyt

Kerrothan esittelyssä, miksi juuri sinut tulisi valita liittohallitukseen, ja miten paljon olet valmis panostamaan hallitustyöskentelyyn. 

Hallitustyöskentelystä kiinnostuneille on mahdollisuus osallistua maanantaina 21.11. kello 16.30 -17.30 järjestettävään keskustelutilaisuuteen (etäyhteys: https://meet.google.com/civ-ftwg-aez) hallitustyöskentelystä. Paikalla on nykyisiä liittohallituksen jäseniä vastaamassa kysymyksiin.

Pikkujoulut

Liittokokouksen jälkeen vietetään Viitteen pikkujouluja kokoustilassa. Tarjolla on pientä purtavaa, pientä pikkujouluohjelmaa ja isosti yhteistä ajanviettoa. Omat juomat sallittu. Pikkujouluihin ei ole etäosallistumismahdollisuutta, mutta kokoukseen etäyhteydellä osallistuvat voivat jäädä viettämään iltaa Google Meetiin kokouksen jälkeen. Lisätietoja seuraa myöhemmin.