Kutsu: Suorien henkilöjäsenten kokous ke 4.5.2021 klo 19 etänä – Viitteen puoluekokousedustajien valinta

Tervetuloa Viite – Tieteen ja teknologian vihreät ry:n suorien henkilöjäsenten kokoukseen keskiviikkona 4.5.2021 kello 19 etäyhteyksin! Osallistujilta edellytetään ennakkoilmoittautumista kokoukseen viimeistään 3.5. kello 17. Ilmoittautumislomake: https://forms.gle/jvo2Gp8KAPxQYv3XA

Kokouksen esityslista: https://docs.google.com/document/d/16jcpc_t2ZNNIRRPIFPJLRHfa4klxGg8p23cyH68FnpQ/edit?usp=sharing

Kokouksessa valitaan 13 liiton puoluekokousedustajaa. Aänivaltaisia ovat liiton suorat henkilöjäsenet, eli ne, jotka ovat Viite – Tieteen ja teknologian vihreät ry:n jäseniä. Paikallisyhdistysten henkilöjäsenet eivät ole äänivaltaisia.
Paikallisyhdistyksien jäsenet voivat kuitenkin ilmoittaa kiinnostuksensa toimia liiton puoluekokousedustajina.

Haluatko puoluekokousedustajaksi?

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan liiton edustajana vihreiden puoluekokouksessa 21.-22.5.2022 Joensuussa, ole hyvä ja ilmoita kiinnostuksesi mahdollisimman pian edellä mainitulla kokousilmoittautumislomakkeella. Puoluekokousedustajaksi hakeminen ei edellytä osallistumista suorien henkilöjäsenten kokoukseen.

Huomaathan, että myös Viitteen paikallisyhdistyksillä on mahdollisuus asettaa omia puoluekokousedustajia. Jos olet paikallisyhdistyksen jäsen, tiedustele mahdollisuutta omalta yhdistykseltäsi. Puoluekokousedustajat valitaan kevätkokouksissa.