Tervetuloa Viite – Tieteen ja teknologian vihreät ry:n suorien henkilöjäsenten kokoukseen torstaina 26.8.2021 kello 18 etänä! Osallistujilta edellytetään ennakkoilmoittautumista kokoukseen viimeistään kahta tuntia ennen kokouksen alkua. Ilmoittautumislomake: https://forms.gle/tpEbG9nDoLi6A6BYA

Kokouksen esityslista: https://docs.google.com/document/d/19l7n04RBDRF8qWsM2d18w0VVlWHzOk6yWOuOv3I1PyE/edit?usp=sharing

Mistä kokouksessa on kyse? (asiat on esitelty tarkemmin esityslistassa)

  1. Kokouksessa valitaan 14 liiton puoluekokousedustajaa – tässä kohdassa äänivaltaisia ovat liiton suorat henkilöjäsenet (eli ne, jotka ovat Viite – Tieteen ja teknologian vihreät ry:n jäseniä).
  2. Kokouksessa asetetaan myös Viitteen ehdokkaat puoluehallituksen sekä puoluevaltuuskunnan jäseniksi ja tehdään ehdolla olevien henkilöiden priorisointi – tässä kohdassa äänivaltaisia ovat liiton suorien henkilöjäsenten lisäksi paikallisyhdistysten henkilöjäsenet.    
  3. Kokouksessa voidaan myös asettaa ehdokkaita puolueen varapuheenjohtajiksi, puoluevaltuuskunnan puheenjohtajaksi ja varapuheenjohtajiksi sekä puoluesihteeriksi.

Lisäksi tuntia ennen kokousta eli 26.8. kello 17.00 puolueen varapuheenjohtajaksi hakevilla on mahdollisuus esittäytyä ja kertoa teemoistaan Viitteen jäsenille. Olemme kutsuneet kaikki tiedossamme olevat ehdokkaat paikalle. Yleisö voi esittää kysymyksiä ehdokkaille. Käytämme samaa etäyhteyttä kuin suorien henkilöjäsenten kokouksessa.

Haluatko puoluekokousedustajaksi?

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan liiton edustajana vihreiden puoluekokouksessa 11.-12.9.2021 (etäkokous), ole hyvä ja täytä oheinen lomake viimeistään 25.8.: https://forms.gle/hyjFscrpihdd8AQu7

Liitolla on 14 puoluekokousedustajapaikkaa. Huomaathan, että myös Viitteen paikallisyhdistyksillä on mahdollisuus asettaa omia puoluekokousedustajia.

Haluatko Viitteen edustajaksi vihreiden puoluehallitukseen tai puoluevaltuuskuntaan?

Liiton suorat henkilöjäset sekä paikallisyhdistysten jäsenet voivat ilmoittaa kiinnostuksestaan hakea puoluehallitukseen tai puoluevaltuuskuntaan Viitteen edustajana oheisella lomakkeella viimeistään 15.8.: https://forms.gle/N4sxyKshBg7m7sJE6
Viitteen jäsenmäärä vuoden 2020 lopussa mahdollistaa meille edustajan puoluehallitukseen ja 3 paikkaa puoluevaltuuskuntaan (+ 2 varaa). Lopullinen päätösvalta valittavista henkilöistä on puoluekokouksella ja tulos riippuu myös puoluekokouksessa käytävistä neuvotteluista. Katso lisätiedot lomakkeesta.


Mikäli taas olet kiinnostunut asettumaan ehdolle puolueen varapuheenjohtajan, puoluevaltuuskunnan puheenjohtajiston tai puoluesihteerin tehtäviin Viitteen kautta, olethan mahdollisimman pian yhteydessä liittohallitukseen sähköpostitse ([email protected]).