Työryhmät

Kaikille Viiteläisille avoimet työryhmät toteuttavat aihealueensa mukaista suunnittelu- ja toimeenpanotyötä Viitteen hallituksen alaisuudessa. Niiden avulla voidaan hyödyntää Viitteen jäsenistön taitoja ja kiinnostusta. Työryhmiin voivat hakea kaikki Viitteen jäsenet milloin vain niiden olemassaolon aikana. Viitteen hallitus päättää työryhmien jäsenistä hakemusten perusteella. Työryhmillä ei ole määrättyä kestoa, vaan ne voidaan purkaa hallituksen tai työryhmän päätöksestä. Työryhmä päättää itse sisäisestä viestinnästään ja toimintavoistaan.

Hae työryhmään vapaamuotoisella hakemuksella sähköpostiosoitteseen [email protected] otsikolla “Haku työryhmään”. Muista mainita mistä työryhmästä on kyse, ja miksi olisit hyvä jäsen työryhmään. Voit kysyä lisää työryhmistä niiden puheenjohtajilta. 

Tällä hetkellä olemassa olevat työryhmät:

Viestintätyöryhmä
Puheenjohtaja: Ville Seppälä ([email protected])
Viestintätyöryhmä sekä suunnittelee Viitteen viestinnän strategista linjaa että toteuttaa viestintää käytännössä. Työryhmän toimet koskettavat mm. Viitteen kotisivua, mainontaa, jäsenviestintää ja Viitteen sosiaalisen median kanavien käyttöä. 

Kuntavaalityöryhmä
Puheenjohtaja: Jussi-Pekka Teini ([email protected])
Viitteen kuntavaalityöryhmä käsittelee nimensä mukaisesti kuntavaaleihin liittyviä asioita. Toimintaa suunnitellaan kuukausittaisissa vaali-iltakouluissa joiden seuraavat ajankohdat ovat 28.1., 15.2. ja 15.3. klo 17-18. Mukaan voi liittyä missä vaiheessa tahansa aina vaaleihin saakka.

Kesäseminaarityöryhmä
Puheenjohtaja: Jenni Spännäri ([email protected])
Työryhmä järjestää Tieteen kesäseminaarin, jota tällä hetkellä suunnitellaan elo-syyskuun vaihteeseen, toteutettavaksi luontokeskus Haltiassa. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki viiteläiset, sekä osallistumaan suunnitteluun slackissa että seminaarin käytännön toteutukseen kesällä tapahtumapaikalla.