Viitteen hallitus 2018

Puheenjohtaja:
DI, FM Teemu Meronen

Viitteen uusi hallitus järjestäytyi 7.1.2018 ja päätti jäsenten roolit seuraaviksi

• 1. varapuheenjohtaja: Johanna Kohvakka
    • 2. varapuheenjohtaja: Jakke Mäkelä
    • Taloudenhoitaja: Petteri Räty
    • Sihteeri: Lauri Korvenmaa
    • Tapahtumavastaavat: Lauri Korvenmaa, Konsta Happonen
    • Jäsenvastaava: Aino Tuominen
    • Tiedottaja: Jesse Weckroth
    • Tiedepolitiikkavastaava: Maria Lahtinen-Kaislaniemi, Konsta Happonen
    • Paikallisvastaavat hallituksen puolelta:
      • Keski-Suomi: Petri Mutka
      • Pirkanmaa: Tapani Lehtonen
      • Varsinais-Suomi: Jakke Mäkelä
      • Espoo: Petteri Räty
      • Helsinki: Johanna Kohvakka

Viitteen hallituksen tavoittaa sähköpostitse osoitteesta viite-hallitus[ät-merkki]vihreat.fi

Viitteen häirintäyhteyshenkilöinä toimivat Aino Tuominen ja Jesse Weckroth. Jos koet joutuneesi häirinnän, ahdistelun, kiusaaminen, syrjinnän tai muun epätasa-arvoisen kohtelun kohteeksi, voit ottaa yhteyttä ja pyytää neuvoja ja apua asian selvittämiseen. Voit myös olla yhteydessä, vaikka et olisi itse häirinnän kohteena, mutta olet nähnyt häirintää tai haluaisit keskustella mahdollista tavoista puuttua häirintään. Keskustelut yhdyshenkilöiden kanssa ovat ehdottoman luottamuksellisia, eikä minkäänlaisiin toimenpiteisiin ryhdytä ilman asianomaisen lupaa.

Häirintäyhteyshenkilöihin voit ottaa yhteyttä lomakkeella